Voordat uw klassieker de weg op kan heeft u kentekenplaten nodig. EDS levert al 27 jaar kentekenplaten voor uw klassieker en kan twee fraaie typen leveren.

 

Onze kentekenplaten voldoen aan alle RDW-normen en zijn eenvoudig te bestellen

 

Bestel Hier!

Letters3

BlauwSpuiten

Verwijderenafdekletters

Drogen

 


Type met geperste letters in V-vorm

Dit type kentekenplaat was in de jaren '50, '60 en '70 het meest toegepaste model en daarmee ook het meest authentieke. De plaat is van stevig 2 mm dik aluminium en de letters zijn in een mooie V-vorm geperst. EDS levert dit type kentekenplaat in een zeer mooie diep donkerblauwe kleur en zijn in lang en vierkant model leverbaar. De plaat wordt eerst geperst met de gewenste letter en cijfer combinatie en daarna twee keer gespoten. Eerst de witte laag voor de letters en cijfers en na een droogproces wordt de donkerblauwe laag aangebracht gevolgd door weer een droogproces.

Dit type kentekenplaten is een lust voor het oog en geven uw auto en motor de verdiende 'klassieke look'. Maten lang model 44,5 x 10,5 cm / vierkant model 27,5 x 19,5 cm./ vierkant model Motorfiets 20 x15 cm.


Type met plastic opgelegde letters

In de jaren '70 zijn de kentekenplaten met plastic opgelegde letters geïntroduceerd. Net als de geperste letters zijn ook deze in V-vorm. Omdat de letters opgelegd zijn en van wit plastic is beschadiging en vervaging van de letters nagenoeg uitgesloten. De aluminium plaat is dunner dan het geperste type, nl. 1 mm. Dit is noodzakelijk om de plastic letters aan te brengen aan de onderplaat. EDS levert ook dit type kentekenplaat met de zeer mooie diep donkerblauwe kleur en zijn in lang en vierkant model leverbaar. De kentekenplaten worden eerst gespoten, vervolgens worden de plastic letters aangebracht. Op dit moment is dit type kentekenplaat erg populair. Hou je van een strakke plaat, kies dan voor dit model. Maten lang model 44,5 x 10,5 cm / vierkant model 27,5 x 19,5 cm.


Chique chromen kentekenplaathouders voor Auto's & Motoren

Om het geheel echt mooi af te werken is een chromen kentekenplaathouder een 'must'. Het grote voordeel is dat u geen gaten in uw platen hoeft te boren. De door EDS geleverde kentekenplaten passen allen exact in de fraaie chromen houders. De chromen houders hebben ruime slotgaten zodat u in de meeste gevallen de oude bevestigingsgaten kunt gebruiken. U bespaart verzenkosten als u deze direct met uw kentekenplaat(en) laat meekomen. EDS berekend nl. een vast tarief voor verzenden ongeacht het gewicht. Maten lang model 44,5 x 10,5 cm / vierkant model 27,5 x 19,5 cm / vierkant model Motorfiets 20 x 15 cm.


Metalen NL-plaatjes voor Auto's & Motoren

EDS heeft de meest complete serie metalen authentieke NL-plaatjes voor uw klassieker beschikbaar. Keuze uit 2 maten (klein of groot). Materiaal is 1 mm dik aluminium, cijfers en contouren zijn geperst en wit/zwart gespoten. Maten van het kleine model 7,8 x 12,2 cm. Maten van het grote model 12,4 x 19,4 cm.


Bestellen van kentekenplaten is bij EDS heel eenvoudig!

Bestel Hier!


Let op! Wij produceren alleen kentekenplaten voor klassieke auto's en motoren. De platen zijn altijd donkerblauw met witte letters. De productietijd is minimaal één week.

Additional information